Oldenhermanns, gevormd door Lize van Olden en Anna Hermanns, speelt FCKD! (foto Karel Sanders).
Oldenhermanns, gevormd door Lize van Olden en Anna Hermanns, speelt FCKD! (foto Karel Sanders).

Komedie FCKD! in De Molenberg

Algemeen

DELFZIJL - Oldenhermanns, gevormd door Lize van Olden en Anna Hermanns, treedt donderdag 9 december op in theater De Molenberg in Delfzijl. Het duo brengt de komedie ‘FCKD!’ op de planken.

In FCKD! draait het allemaal om de klimaatverandering. Het is 2040 en Van Olden en Hermanns liggen hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, stadsmoestuinen, milieubewuste kinderen en zonnepanelen? Helaas gooit corona roet in het eten.

Op hilarische wijze voeren beide dames strijd tegen global warming en proberen ze al doende er een awesome tijd van te maken. In de race tegen de 2 graden opwarming krijgt het duo hulp van Mos-verzamelhipsters en doorgeslagen Co2 junkies. Ze belanden in een onmogelijke kluwen om het juiste te doen. De spanning en verwarring loopt hoog op. Is de Climate Change misschien toch een Hoax?

Met snelle en absurde sketches zorgen Van Olden en Hermanns voor ‘een apocalyptische klimaatkomedie’, die prima door de critici is ontvangen. De voorstelling in Delfzijl begint om 20.15 uur. Meer informatie is te vinden op demolenberg.nl.