Het hoofdkantoor van TriNed.
Het hoofdkantoor van TriNed.

TriNed gestart met aanleg glasvezel in Eemsdelta

Algemeen

EEMSDELTA - TriNed is begonnen met de aanleg van glasvezel in de gemeente Eemsdelta. Daardoor kunnen de inwoners binnenkort genieten van een razendsnel, stabiel netwerk.

Wie zich aansluit bij TriNed kan straks internetten met een up- en downloadsnelheid vanaf 500 Mbps en televisie kijken in de hoogste kwaliteit. ,,Heb je nog geen abonnement afgesloten? Doe dat dan snel!’’, aldus het advies van TriNed.

TriNed stelt dat zij dé glasvezelspecialist in de buurt is. Al meer dan 22 jaar levert het bedrijf internet, televisie en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat de beste kwaliteit geleverd wordt. Zo is TriNed een van de meest ervaren serviceproviders op het gebied van glasvezel geworden. Dagelijks vertrouwen vele klanten op de diensten van het bedrijf.

Het eerste jaar kost een abonnement 120 euro en wordt korting gegeven op ESPN Compleet of het Familiepakket. Verder zorgt TriNed gratis voor de binnenhuisinstallatie van een uur. Als iemand zich aanmeldt als nieuwe abonnee dan wordt de overstap volledig door TriNed geregeld en is er gegarandeerd ‘geen gedoe’. De service is hoogstaand want voor vragen is het bedrijf zeven dag per week  telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Voor verenigingen die de kas willen spekken, heeft TriNed een speciale clubactie. Alle klanten die overstappen naar TriNed glasvezel kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete club of vereniging. Voor elke stem krijgt de vereniging 10 of 20 euro. Verenigingen die gebruik willen maken van dit buitenkansje, dienen zich bij TriNed aan te melden. Meer informatie is te vinden op www.trined.nl/verenigingsactie.

Als iemand zich wil aanmelden of als er nog vragen zijn, dan kan men terecht op www.trined.nl. Of bel met de klantenservice op 088 0803030. Dit kan zeven dagen per week tot 21.00 uur.