De wandeltocht start en finisht ook dit keer bij het Eemshotel.
De wandeltocht start en finisht ook dit keer bij het Eemshotel.

Veel belangstelling voor 29e Pinkster Zeedijk Wandeltocht

Algemeen

DELFZIJL - Wandelsportvereniging Spirit organiseert zondag 5 juni de 29e Pinkster Zeedijk Wandeltocht. De inschrijving is inmiddels in volle gang en de belangstelling is prima.

De eerste touringcar, die om 7.00 uur vanaf het Eemshotel vertrekt, is bijna volgeboekt. Voor de tweede rit, die rond 7.40 uur zal vertrekken, is ook veel belangstelling maar deze bus is nog niet volgeboekt.

De wandeltocht volgt dit jaar weer de traditionele route. Vanaf de Eemshaven gaat het over of onder langs de dijk naar het Eemshotel in Delfzijl. Hier staat zoals gebruikelijk een heerlijk pinksterontbijt klaar voor de liefhebbers. Er kan ook gewandeld worden zonder dat na afloop ontbeten wordt.

Wsv Spirit organiseert de wandeltocht in samenwerking met de KZ & RV Neptunus en het Eemshotel in het kader van de traditionele Pinksterfeesten. De tocht is ongeveer 12 kilometer lang. Onderweg heeft men, naar keuze, een prachtig uitzicht over de Eems of over het Groninger platteland. Bij de finish ontvangen de deelnemers een herinneringsmedaille.

Aanmelden voor de tocht kan door een bericht te sturen naar wsvspirit@gmail.com met vermelding van naam, woonplaats, telefoonnummer en of men wel of geen ontbijt wenst. Men krijgt daarna een mail met daarin de betaalinstructies. Aanmelden of betalen aan de start is niet mogelijk. De kosten voor de Pinkster Zeedijk Wandeltocht met ontbijt zijn 12,50 euro en voor lopers zonder ontbijt 5 euro.