Bas Hoeflaak en Peter Blok als trapeze-artiesten (foto Annemieke van der Togt).
Bas Hoeflaak en Peter Blok als trapeze-artiesten (foto Annemieke van der Togt).

Comedytheater en bluesavond in Theater De Molenberg

Algemeen

DELFZIJL - Theater De Molenberg in Delfzijl pakt komende vrijdag en zaterdag uit met achtereenvolgens comedytheater en een bluesavond.

Vrijdag klimmen  Bas Hoeflaak (Sluipschutters) en Peter Blok (Penoza en Hij gelooft in mij) in de scherpe en inventieve komedie Trapeze  naar de nok van een circustent. De twee nerveuze acrobaten staan klaar om te springen, maar dan verandert ineens de hele avond. En dat zorgt voor de nodige twijfel. Kunnen ze elkaar wel blind op elkaar vertrouwen? Zal de een de ander niet laat vallen? De voorstelling begint om 20.15 uur.

Zaterdag wordt vervolg met een bluesavond met Little Roger & The Houserockers. In de afgelopen 30 jaar is de in Engeland geboren Roger C. Wade (mondharmonica/zang) een van de meest gerespecteerde figuren in de traditionele blues op Europese podia geworden. Bekend om zijn aanwezigheid op het podium en het vermogen om avond na avond een publieksvriendelijke show te geven, heeft Rogers reputatie zich steeds verder verspreid. Het optreden vindt plaats in de foyer en begint om 21.00 uur.