De malletband van Koningin Wilhelmina in actie (foto Wilhelmina).
De malletband van Koningin Wilhelmina in actie (foto Wilhelmina).

Wilhelmina geeft jaarconcert in sporthal Brede School Noord

Algemeen

DELFZIJL - Muziekvereniging Koningin Wilhelmina geeft zondag 14 april z’n jaarconcert in de sporthal Brede School Noord in Delfzijl. 

Aan ‘Wilhelmina in Concert 2024’ wordt deelgenomen door het harmonieorkest, de malletband en de twee leerlingenorkesten van de vereniging uit Delfzijl. Ook zal de talentvolle zangeres Christel Peters optreden. Zij is een muzikale duizendpoot en heeft onder andere in de Verenigde Staten de titelsong ingezongen van de film ‘Jump’ met Patrick Swayze.

De vijftig muzikanten van Wilhelmina zullen onder leiding van dirigent Theo van Kruistum zorgen voor een gevarieerd programma. Te horen is muziek uit de musical Elisabeth, de marsen van John Philip Sousa en muziek uit de film ‘Ciske de Rat’. De malletband zal onder andere de twee werken spelen, die in juni uitgevoerd worden op het Wereld Kampioenschap in het Duitse Rastede.

In de pauze wordt een grote verloting gehouden, waarmee ‘vele fantastische prijzen en mooie hoofdprijzen’ zijn te winnen. Daaronder twee goedgevulde boodschappenmanden.

De toegang tot het concert is gratis. De aanvang is 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur.