EasySlim maakt gebruik van zeer geavanceerde apparatuur.
EasySlim maakt gebruik van zeer geavanceerde apparatuur.

Open dag bij EasySlim in Appingedam

Algemeen

APPINGEDAM - EasySlim in Appingedam houdt zaterdag 6 april open dag. Belangstellenden kunnen kennismaken met het programma van EasySlim.nu, een effectieve aanpak voor een gezondere levensstijl. Geavanceerde technologie wordt gecombineerd met persoonlijke begeleiding, waardoor het programma voor iedereen toegankelijk is.

Eigenares Jet Seijbel benadrukt de praktische en resultaatgerichte aanpak van EasySlim.nu. ,,Ken je het probleem dat ondanks sporten en een gezonde levensstijl er toch vet blijft zitten waar je dat niet wilt? Ontstaan er ongewenste putjes en kuiltjes, maar heb je geen zin in ingrijpende operaties of spuiten? Wij hebben de oplossing!’’, zo verzekert ze.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers een gratis bodyscan krijgen. Deze scan helpt om de specifieke behoeften van elk individu te identificeren en een passend behandeltraject voor te stellen. 

EasySlim Appingedam belooft geen tijdelijke diëten, maar blijvende veranderingen voor een gezonder leven. Dankzij de unieke behandeling met geavanceerde technologieën, verliest men gewicht zonder het frustrerende jojo-effect.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers persoonlijke rondleidingen krijgen. Er zijn live demonstraties met de unieke apparatuur van EasySlim. Daarnaast worden er op maat gesneden voedingsadviezen gegeven en kunnen bezoekers kennismaken met het vriendelijke team. Ook is het dus mogelijk om de gratis bodyscan te laten doen.

EasySlim is te vinden aan het Zwet 35c in Appingedam. De open dag is van 10.00 tot 14.00 uur. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer 06-15 20 4003. 

EasySlim Appingedam kijkt er naar uit om bezoekers te ontmoeten tijdens de open dag en hen te inspireren om hun welzijn te verbeteren.