Robert Veenhuis passeert een FVV’er.

Farmsum klimt op ranglijst

FARMSUM - Farmsum heeft zondag op eigen veld het belangrijke degradatieduel tegen FVV met 3-1 gewonnen. De ploeg passeerde daarmee de opponent uit Foxhol op de ranglijst.

FVV begon het duel wat sterker, maar na 25 minuten scoorde Danny de Vries rechtstreeks uit een hoekschop de 1-0. Er volgde een gelijk opgaand duel met veel strijd en vlak voor rust kon Sidney Kosse alleen doorgaan op de keeper om beheerst de 2-0 te scoren. Na de thee was FVV niet bij machte om nog gevaarlijk te worden en Farmsum vond het wel best. Met nog een kwartier te gaan was het Robert Veenhuis die de score voor de thuisploeg vergrootte tot 3-0 en was de wedstrijd helemaal gespeeld. In de extra tijd wisten de gasten toch nog de 3-1 op het scorebord te brengen.