Danel Hofman voor Woltersum in duel.

Nederlaag Woltersum: 2-7

WOLTERSUM - Woltersum heeft zondag op eigen veld een 2-7 nederlaag geleden tegen DWZ uit Zuidwending.

Toch vond trainer René de Vries dat zijn ploeg goed had gewerkt. Hij had mannen moeten laten spelen die in de ochtend al een hele wedstrijd achter de rug hadden en veldspeler Quinten de Vries moest het doel verdedigen.

Al in minuut drie viel de eerste tegentreffer, maar kort daarna zorgde Noah Darwinkel voor de 1-1. Het technisch betere DWZ kwam opnieuw op voorsprong, maar Michel de Vries zorgde koppend voor opnieuw de gelijkmaker.

Met een vier-mans verdediging en nog twee extra mensen daarvoor, kon Woltersum lang stand houden, maar toen twintig minuten voor tijd de 2-3 viel was het verzet gebroken en konden de gasten uitlopen naar de uiteindelijke 2-7.