Afbeelding

Kennismaken met tennis bij Fivelveld

Algemeen

APPINGEDAM - Tennisvereniging Fivelveld uit Appingedam laat belangstellenden op donderdag 13 mei, hemelvaartsdag, kennismaken met tennis.

Tennis is er voor iedereen, ook zonder toptalent. Bovenal is tennis een sport die een heel leven leven lang beoefend kan worden. Tennis is een sport die bij uitstek gedaan kan worden in deze coronatijd. Fivelveld bestaat ruim 100 jaar en heeft vijf gravelbanen aan de Farmsumerweg. 

Voor de jeugd organiseert Fivelveld op hemelvaartsdag een leuke clinic. Alle basisscholen in Appingedam hebben een uitnodiging ontvangen. Deze clinic zal verzorgd worden door clubtrainer Maikel Borg, die bijgestaan zal worden door enkele vrijwilligers. 

De clinic is die dag van 15.30 tot 16.30 uur. Opgeven kan via fivelkids@fivelveld.nl 

Fivelveld heeft ook aan de volwassenen gedacht. Zij kunnen gebruik maken van de ‘Maak kennis met tennis’-aanbieding. Voor tien euro kunnen dan vier lessen gevolgd worden om te ervaren hoe leuk de tennissport is. Aanmelden kan via www.fivelveld.nl. Volwassenen die na deze vier lessen enthousiast zijn, kunnen het eerste jaar voor de helft van de prijs lid worden.