Dickens in Daam: foto: Wim Hazenhoek.
Dickens in Daam: foto: Wim Hazenhoek.

Dickens in Daam rond de Kerst

Algemeen

APPINGEDAM - Het theater Dickens in Daam zal de dagen voor Kerst weer een serie voorstellingen geven van het ontroerende kerstverhaal van Charles Dickens. 

A Christmas Carol gaat over de oude en verbitterde vrek, Ebenezer Scrooge, die in de nacht voor Kerstmis een aantal dromen heeft en daardoor tot inkeer komt.

In de historische Solwerderstraat van Appingedam komt het weekend voor Kerst het beroemde Dickens-verhaal tot leven, gebracht door een grote groep vrijwilligers

Medewerkers gezocht

Voor Dickens in Daam worden enthousiaste mensen gezocht die vrijwillig als figurant, toneelspeler, muzikant of helpende hand willen mee doen. Geen ervaring is geen probleem. De vaste Dickens-ploeg neemt nieuwelingen graag mee en zoekt een geschikt personage of rol.

Daarnaast zijn er handen nodig voor het op- en afbouwen van de set/rekwisieten, publieksbegeleiding, helpen met kledij en nog veel meer.

Wie aan ‘Dickens in Daam’ mee wil doen, is welkom. Het gaat om alle leeftijden. Aanmelden dien uiterlijk 1 oktober te gebeuren. Een mailtje met naam, mailadres en telefoonnummer  kan naar dickensindaam@gmail.com gestuurd worden. Daarna volgt een uitnodiging voor donderdagavond 14 oktober.