CBS De Wieken in Ten Post.
CBS De Wieken in Ten Post.

Peuteropvang op basisschool De Wieken in Ten Post

Algemeen

TEN POST - KindH gaat met ingang van het nieuwe schooljaar peuteropvang verzorgen op basisschool De Wieken in Ten Post. 

Op de school is al een peuterspeelgroep voor 3-jarige peuters actief. Zij spelen wekelijks op de vrijdag onder leiding van juf Willy in het kleuterlokaal van de school. Deze opvang wordt nu dus uitgebreid.

Na de zomervakantie kunnen alle 2- en 3-jarige peuters uit Ten Post en omstreken op vrijdagmorgen en dinsdagmiddag terecht voor de peuteropvang op De Wieken. De kinderen krijgen hier de ruimte om samen te spelen. Er wordt binnen en buiten gespeeld, gelezen, gezongen. 

,,We vinden het heel fijn dat we deze stap nu samen met KindH kunnen maken”, zegt Paulina van Bostelen, directeur van CBS De Wieken. ,,Dit is mooi, zeker in het licht van de verhuizing van de school naar de nieuw te bouwen multifunctionele accommodatie hier in Ten Post. Daar krijgt de kinderopvang samen met het onderwijs een plek.”

CBS De Wieken zegt in KindH een goede partner te hebben gevonden. Dat blijkt ook uit de positieve reacties die er afgelopen schooljaar waren over de opzet van de voor- en naschoolse opvang door deze kinderopvangorganisatie. Ook Alies Kap, coördinator van KindH, is enthousiast: ,,We zien goede mogelijkheden voor de toekomst, zodat er voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar een uitgebreid aanbod is in Ten Post. Met naast peuteropvang en BSO ook dagopvang. Maar dat is voor de toekomst. Nu eerst deze stap.” 

Ouders die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met KindH of hun kind aanmelden via de website van www.kindh.nl.