Roos de Vries, Emma de Vries-Veling en Liesbeth van der Ploeg bij het uitgebreide assortiment Maison Berger-producten.
Roos de Vries, Emma de Vries-Veling en Liesbeth van der Ploeg bij het uitgebreide assortiment Maison Berger-producten.

GroenRijk Eemsdelta geeft jubileumkorting op producten Maison Berger

Algemeen

APPINGEDAM - GroenRijk Eemsdelta in Appingedam geeft in februari jubileumkorting op het gehele assortiment van Maison Berger. 

Apotheker Maurice Berger ontdekte in 1898 hoe lucht in een afgesloten ruimte kan worden gezuiverd en geparfumeerd. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een begrip op het gebied van luchtzuivering en parfumering voor in huis en de auto. De keuze in geurbranders, geuren, geurstokjes, diffusers en autoparfums is eindeloos.

Sinds 2014 verkoopt GroenRijk Eemsdelta de geuren van Maison Berger aan een groeiende groep klanten. Steeds meer mensen kiezen voor luchtzuivering na bijvoorbeeld koken of bij nare luchtjes in huis. De medewerkers van GroenRijk geven graag een demonstratie en kunnen adviseren in de enorme keuze aan branders en geuren. GroenRijk heeft het complete assortiment in huis en is met afstand het grootste verkooppunt in de wijde omgeving. Behalve in in de winkel is er verkoop via www.geurshoponline.nl.

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van GroenRijk Eemsdelta wordt in februari 25 procent korting gegeven op het volledige assortiment van Maison Berger. Dit is dus alleen bij GroenRijk Eemsdelta.