Het team van Rebelle helpt graag bij het vinden van de bh die wel goed past.
Het team van Rebelle helpt graag bij het vinden van de bh die wel goed past.

Fitting Days bij Rebelle Lingerie & Bodyfasion in Appingedam

Algemeen

APPINGEDAM - Rebelle Lingerie & Bodyfashion in Appingedam houdt de komende tijd Fitting Days. Iedereen is welkom in de winkel aan de Dijkstraat 25.

Maar liefst 80 procent van de vrouwen draagt een verkeerde maat bh. Het kost vaak wat tijd en moeite om de juiste maat bh, maar als dat eenmaal gelukt is dan zorgt dit voor jarenlang plezier. Daarom houdt het team van Rebelle de Fitting Days. 

De collectie van Rebelle Lingerie & Bodyfashion bestaat uit hoogwaardige lingerie, bad-, beenmode en stijlvolle nacht- en ondermode van diverse merken. Daaronder Prima Donna, Marie Jo, Felina, Triumph en Anita. De enthousiaste dames van Rebelle nemen graag de tijd voor een deskundig en eerlijk advies, zodat de klant de bh kan dragen die ook echt past. Ook tijdens de zwangerschap, met een prothese of specifiek voor het sporten.

Voor de man heeft Rebelle hoogwaardige, comfortabele (boxer)shorts, shirts en hemden van merken als         Sloggi en Mey en nachtmode van bijvoorbeeld Ringella, Robson en Pastunette. 

De nieuwe wintercollectie van Rebelle schittert al volop in de winkel. Het aanbod is veelzijdig: van rustige effen kleuren tot opvallende prints, met gladde cups of voorzien van kant. Voor ieder wat wils in kleine en grote maten. Kiest iemand liever voor z’n favoriete bh uit de basiscollectie? Ook dan is er ruime keus.

Tijdens de Fitting Days kan iedereen zich gratis laten adviseren en opmeten onder het genot van wat lekkers. Bij iedere aankoop wordt een geschenk weggegeven. Zie ook www.lingeriezaakrebelle.nl.