Buurtbemiddelaars helpen strubbelingen en conflicten tussen buren op te lossen.
Buurtbemiddelaars helpen strubbelingen en conflicten tussen buren op te lossen.

Cadanz Welzijn is op zoek naar buurtbemiddelaars

Algemeen

EEMSDELTA - Cadanz Welzijn is op zoek naar nieuwe buurtbemiddelaars. Zij spelen in Eemsdelta een belangrijke rol bij het oplossen van conflicten in de buurt.

Niet iedereen heeft fijne buren waarmee geregeld een gezellig praatje wordt gemaakt. Soms zijn er strubbelingen en is het nodig dat er een buurtbemiddelaar wordt ingezet. Zeker als er sprake is van een (langdurig) conflict. Buurtbemiddelaars helpen bij het vinden van een oplossing. Zij helpen buren die een conflict met elkaar hebben en bieden ondersteuning zodat mensen weer naar elkaar gaan luisteren.

Cadanz Welzijn is op zoek naar mensen die als buurtbemiddelaar willen optreden. Naast het bieden van ondersteuning heeft een buurtbemiddelaar ook andere taken. Voorbeelden zijn het voeren van afzonderlijke intakegesprekken bij de buren thuis, het leiden van het bemiddelingsgesprek op een neutrale locatie en deelname aan intervisiebijeenkomsten. Dit laatste is zo’n zes keer per jaar. 

Wie belangstelling heeft, kan voor aanmelding of meer informatie contact opnemen met Cadanz Welzijn via 0596-745024 of info@cadanzwelzijn.nl.