Afbeelding

Remise Wagenborger Boys

WAGENBORGEN - Wagenborger Boys heeft zaterdag voor eigen publiek verdienstelijk gelijk gespeeld tegen het hoger geklasseerde ZNC. Het duel eindigde in 1-1.

De gasten zetten in het eerste bedrijf volop druk, waarbij de ene na de andere kans om zeep werd geholpen door de voorwaartsen. Er was in de extra tijd van de eerste helft een strafschop voor nodig om ZNC toch op een 0-1 voorsprong te brengen.

Na enkele omzettingen kwam de thuisclub na de thee beter uit de kleedkamer. Het stond het beter en daardoor kwamen ook de kansen. Een schot van Erik Kort belandde op de lat en een zeker lijkende treffer van de ingevallen Mike Poker werd door de ZNC-keeper teniet gedaan doordat hij zich in de baan van het schot wierp.

De wedstrijd leek als een nachtkaars uit te gaan, maar in de extra tijd kreeg de thuisclub toch nog loon naar werken toen een strafschop door Wesley Sannes feilloos werd benut. Positief was ook dat Ruben de Gries en Jaap Enderlé na langdurig blessureleed weer minuten konden maken.

Ondanks zeven gele kaarten was toch sprake van een sportieve wedstrijd. De uitslag was volgens iedereen terecht.