Cees bij de Leij neemt het op tegen twee mannen van Kloosterburen.

Weer zege voor Woltersum

KLOOSTERBUREN - Woltersum heeft zondagmiddag de tweede zege op rij geboekt. In en tegen Kloosterburen werd het 2-3.

Veldspeler Vincent Jonkman stond in het doel omdat de vaste keeper geblesseerd was. Vanwege een spelerstekort startte oldtimer Gert van Dijk in de basis.

Na elf minuten moest de eerste tegentreffer worden genoteerd. Tien minuten later maakte Dani van Dijk met een knappe volley de gelijkmaker en na nog met 2-1 achter te zijn gekomen, zorgde Marco van Dijk via de onderkant van de lat en de binnenkant van de paal voor de 2-2. Dezelfde speler schoot nog voor de rust uit een vrije trap de 2-3 binnen.

In de tweede helft werd de zege over de streep getrokken, ook dankzij de immer hardwerkende Noah Darwinkel en Loek Mulder.