Jeroen van Hunnik maakt het koppend de RZ Baflo-doelman lastig. Rechts Jaron Slagter.

Zege DVC Appingedam op Rood Zwart Baflo

APPINGEDAM - DVC Appingedam heeft zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Rood Zwart Baflo uit gehaald en met 7-0 gewonnen.

Tekenend was dat keeper Jelmer Kiewiet pas na 23 minuten voor het eerste aan de bal kwam en in het tweede bedrijf maar drie keer, waarvan één keer na de enige hoekschop van de bezoekers.

Een apathisch Rood Zwart Baflo keek na één helft spelen al tegen een 6-0 achterstand aan. De meest memorabele doelpunten van de thuisclub waren de openingstreffer van Jeroen van Hunnik die van afstand knap in de verre hoek schoot en de 4-0, een mooi afstandsschot losgelaten door Brend Hansen. De andere doelpuntenmakers waren Joost Blokzijl, Nick Veentjer en Kevin Kamminga.