Afbeelding

Glasvezel Informatiepunt geopend in Delfzijl

Algemeen

DELFZIJL - Delta Netwerk heeft vanmiddag het Glasvezel Informatiepunt in Delfzijl geopend. De officiële handeling werd verricht door Sarèl de Jong, professioneel kickbokser én ambassadeur van de kabelaar.

Inwoners kunnen bij het Glasvezel Informatiepunt aan de Landstraat 16 in Delfzijl terecht voor advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen. Ook wordt hulp gegeven bij het afsluiten van een abonnement. Het publiek kan gewoon binnenlopen zonder afspraak, maar ook een afspraak maken via het telefoonnummer 06 18 86 55 47.

In april is het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in Delfzijl en zijn de inwoners geïnformeerd over de aanleg van het supersnelle glasvezelnetwerk. Delta Netwerk gaat bij alle woningen van bewoners die toestemming geven of een abonnement afsluiten, een gratis glasvezelaansluiting in huis realiseren. Dus ook woningen waarvan de bewoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement, kunnen een aansluiting krijgen. Ze hoeven hiervoor alleen maar de deur open te doen voor de schouwer, die samen met de bewoner bepaalt waar de aansluiting in huis komt. 

Als men nu óf in de toekomst via over de glasvezelverbinding wil internetten, tv kijken of bellen, dan dient men wel een abonnement af te sluiten bij een van de deelnemende telecomaanbieders. Om de aanleg te vieren kunnen de inwoners nog tot en met 27 juli gebruik maken van het DELTA actieaanbod: internet en tv de eerste drie maanden voor 10 euro per maand.

Het Glasvezel Informatiepunt in Delfzijl is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op deltanetwerk.nl