Afbeelding

Von Oy neemt met grote uitverkoop afscheid van horloges

Algemeen

APPINGEDAM - Juwelier, opticien en audicien Von Oy in Appingedam verkoopt vanaf 22 oktober geen horloges meer in de winkel. Er wordt afscheid genomen met een grote uitverkoop.

Von Oy gaat zich richten op de service in de andere productgroepen en het vakmanschap waarom het bedrijf staat. De focus komt met name te liggen op oogmetingen, hoortesten, gedenksieraden, een uitgebreide collectie trouwringen en sieraden van goud en zilver.

Ook aan de reparaties en het onderhoud aan horloges komt een eind. Dus ook het vervangen van batterijen en het verstellen van bandjes stopt. De horlogebandjes en wekkers gaan op 22 oktober uit het assortiment. 

De komende tijd gaan de laatste horloges voor uitzonderlijke lage prijzen weg. Voor vrijwel alle overgebleven horloges geldt: 3 halen 1 betalen. Het gaat om horloges van topmerken zoals Seiko, Pulsar, Olympic, Tommy Hilfiger, Boccia, Rolf Cremer (met uitzondering van Zinzi horloges). 

Al sinds 1926 is Von Oy een vertrouwde naam in Appingedam en omstreken. Wat begon als een juwelier, groeide uit tot een volwaardige combinatie van juwelier, opticien en audicien. Drie speciaalzaken onder één dak met optimale service. Von Oy kenmerkt zich verder door de toegankelijkheid, warmte en huiselijkheid. Het resultaat is een ruim bestand tevreden en trouwe klanten.

Kijk voor meer informatie op www.vonoy.nl.