Fietsmaatjes Eemsdelta doet mee aan NLDOET.
Fietsmaatjes Eemsdelta doet mee aan NLDOET.

Fietsmaatjes Eemsdelta deelnemer NL DOET

Algemeen

DELFZIJL - Fietsmaatjes Eemsdelta neemt op zaterdag 11 maart deel aan NLDOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De vrijwilligers en hun bijrijders treffen dan voorbereidingen om er weer op uit te gaan met de duofiets. 

De NLDOET-bijeenkomst is van 13.00 tot 16.00 uur bij de Brede School Noord in Delfzijl. Met het voorjaar in aantocht is dit volgens Fietsmaatjes Eemsdelta een uitstekend moment om elkaar weer te ontmoeten. Ook nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. 

Op het programma staan onder andere verschillende rijvaardigheidsproeven, zodat men straks weer veilig op de duofiets kan stappen. Verder is er volop gelegenheid voor gasten en vrijwilligers om bij te praten, koppels te vormen en afspraken te maken voor de eerste duofiets-kilometers.

Nieuwe vrijwilligers kunnen zich eenvoudig aanmelden op www.nldoet.nl. Aanmelden als groep is ook mogelijk. Meer informatie over Fietsmaatjes Eemsdelta is te vinden op www.fietsmaatjeseemsdelta.nl. Ook kan contact worden opgenomen met de secretaris, telefoon 06-46354781.