Allard Janssen en Roy Kamps (rechts) blijven langer bij NEC Delfzijl.
Allard Janssen en Roy Kamps (rechts) blijven langer bij NEC Delfzijl.

NEC-Delfzijl verlengt met oefenmeesters

Sport

DELFZIJL - Roy Kamps en NEC-Delfzijl hebben het lopende contract van de oefenmeester met een jaar verlengd. Ook de verbintenis met tweede trainer Allard Janssen is verlengd.

Zowel bij de spelersgroep, bestuur als bij Kamps zelf is er behoefte om samen door te gaan op de ingeslagen weg. De oefenmeester ziet veel mogelijkheden binnen de spelersgroep. Hij is bezig om veel jonge spelers in te passen om zo de kern van selectiespelers te vergroten. 

De selectie van NEC Delfzijl moest aan het begin van dit seizoen bijna geheel opnieuw worden geformeerd. Het inpassen van veel spelers die zijn overkomen uit O19 heeft veel aandacht nodig gehad en dat zal volgens de staf van de club ook nog een tijdje zo blijven. De vereniging ziet Roy Kamps daarbij als de juiste man op de juiste plek.

Ook het contract met Allard Janssen is verlengd. ,,Allard is een belangrijke pijler binnen de vereniging en heeft naar volle tevredenheid zijn rol als tweede trainer ingevuld. Samen met Roy en de verdere staf zal hij met de A-selectie op de ingeslagen verder gaan’’, aldus het bestuur in een verklaring.

Voor de B-selectie is tot aan het eind van het seizoen Elle Smit gecontracteerd. Hij zal de trainingsavonden verzorgen en samen met Daan Nepperus de begeleiding van het tweede elftal op de zaterdagen voor zijn rekening nemen. Ook zal Smit nauw gaan samenwerken met Kamps en Janssen.