Strijd tijdens het duel Usquert - Oldambtster Boys.

Zege Oldambtster Boys

USQUERT - In Usquert heeft Oldambtster Boys de eerste zege van het seizoen geboekt. Het werd 3-4.

Omdat de aangewezen scheidsrechter niet kwam opdagen, werd twintig minuten te laat begonnen en daarna kwam de thuisploeg al snel op een 2-0 voorsprong, hetgeen ook de ruststand was.

Na de thee was het duel nog maar twee minuten onderweg of het stond 2-1. Een handsbal in het strafschopgebied van Usquert zorgde dat de bal op de stip ging en Lars de Jonge de aansluitingstreffer scoorde. Op het uur werd het 3-1, maar daarna namen de gasten het initiatief.

Waldo Droppert maakte de 3-2 en Emiel Heeres zorgde voor de gelijkmakende 3-3. Een goed lopende aanval via Dennis Burema en Lars de Jonge bracht de bal bij Waldo Droppert zijn ploeg de 3-4 overwinning bracht.