Afbeelding

Uitnederlaag Meedhuizen

Sport

WINSCHOTEN - Meedhuizen is zaterdag uit bij BATA onderuit gegaan. Het werd 4-1. 

In Winschoten begon Meedhuizen slap en niet gretig. Te vaak werd de tweede bal verloren. Na twee kopkansen voor BATO was het na een kwartier wel raak doordat een vrije bal laag over de grond binnen werd geschoten. Meedhuizen kreeg wel kansjes voor Eddy da Silva, Jelmar Christiaans en Kevin Reiffers, maar die bleven zonder resultaat. 

In de rust werd door Meedhuizen-trainer Elle Smit meer gretigheid gevraagd en dat resulteerde na de doelwisseling in een overwicht voor de bezoekers waaruit Justin de Vries met een afstandsschot de 1-1 in de boeken bracht. 

Even later sloeg de vlam in de pan bij de veel discussiërende Meedhuizers. De warrig fluitende leidsman legde voor een overtreding die duidelijk buiten de zestien werd gemaakt, de bal wel op de elfmeterstip. De rapen waren gaar met als resultaat rode kaarten voor Meedhuizers Nayum Quakili en Lirim Shabani. 

Met negen man was het allemaal niet meer te belopen, met de uiteindelijke 4-1 als resultaat. Dat onder meer uit een tweede strafschop die werd gegeven aan BATO.