Afbeelding

3-1 zege voor SGV

SCHILDWOLDE - SGV heeft zaterdag thuis met 3-1 gewonnen van Asser Boys.

Trainer Michel Dammer kon weer over een aantal vaste krachten beschikken. Stan van der Berg kon na blessureleed weer in de basis starten en Rutger Drewel was ook weer inzetbaar. Andere geblesseerden zijn duidelijk op de weg terug. Junior Remco Drewel zat op de reservebank.

De eerste tien minuten van het duel waren voor de bezoekers en die kregen één echte kans. Daarna nam SGV het initiatief over en creëerde het meerdere kansen. Uit een door Marten Donkerbroek genomen corner was het Jos Hoeksema die de score openbrak en de 1-0 binnen kopte. Dat was tegelijk ook de ruststand.

,,Doorpakken’’, was het devies van trainer Dammer in de kleedkamer en dat deden de gastheren. In minuut 68 legde Jelte Bos de bal vanaf de vijfmeterlijn terug op de rand zestien en vanaf daar schoot Jos Hoeksema de 2-0 binnen. Met nog een kwartier te gaan legde de ingevallen Remco Drewel de bal terug op Hoeksema, die met zijn derde van de middag voor de 3-0 zorgde. In de laatste minuut van de extra tijd werd het ook nog 3-1.