Afbeelding

Oldambtster Boys verliest

WINSCHOTEN - Het zaterdagteam van Oldambtster Boys heeft zaterdag met 5-2 verloren van BATO.

De bezoekers reisden af naar Winschoten met precies elf man. Drie geblesseerden, waaronder de keeper met een gebroken been, waren de oorzaak van deze personele problemen. Desondanks had er volgens trainer Jan Martin Koetje wel wat meer in gezeten.

Na een paar kansjes voor Oldambtster Boys was de openingstreffer rond minuut 20 voor BATO, maar twee minuten later was het Jordi Sanders die de ploeg uit Nieuw Scheemda weer op gelijke hoogte bracht. Op een heel ongelukkig moment, vlak voor rust en op even ongelukkige wijze, kwamen de gastheren weer op voorsprong doordat een speler van Oldambtster Boys de bal in het eigen doel werkte. 2-1 was dus ook de ruststand.

Na de hervatting gingen de mannen van trainer Koetje er vol voor, maar BATO kreeg de 3-1 in de schoot geworpen doordat de gelegenheidskeeper van de gasten over de bal heen dook. Kort daarop werd het ook nog 4-1, maar de gasten gaven niet op. Jordi Sanders maakte er 4-2 van. Drie minuten later viel de uiteindelijke 5-2.