Afbeelding

Overname Schoonmaakbedrijf Eemsmond door Cantorclin afgerond

Algemeen

DELFZIJL - Cantorclin heeft de overname van Schoonmaakbedrijf Eemsmond in Delfzijl afgerond. De overdracht heeft in de afgelopen maanden z’n beslag gekregen.

Bij de overname is niet over een nacht ijs gegaan. Beide partijen hebben gekozen voor een zorgvuldige voorbereiding, dit in het belang van de medewerkers en de trouwe klanten. De schaalvergroting biedt mogelijkheden voor een verdere professionalisering van het personeelsbeleid en een duurzaam schoonmaakproces.

Cantorclin bestaat al bijna 70 jaar en is actief in heel Nederland. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren goed kunnen aanpassen aan de veranderende markt, ook op het gebied van milieu. Zo heeft Cantorclin samen met haar leverancier een milieusparend schoonmaakproduct met de naam NJOY ontwikkeld. Mede door deze innovatie is Cantorclin doorgegroeid naar een top tien-positie in de markt voor facilitaire dienstverlening.

Met een omzet van meer dan 30 miljoen euro en ruim 1.400 vakkundige medewerkers, zorgt Cantorclin dagelijks voor het schoonmaken en schoonhouden van onder meer kantoren en scholen. De verwerving van schoonmaakbedrijf Eemsmond past in de groeiambities van de onderneming, die door onafhankelijke groei en overnames streeft naar een top vijf-positie in de markt voor facilitaire dienstverlening.

De medewerkers van Schoonmaakbedrijf Eemsmond worden de komende tijd op een zorgvuldige wijze getraind en begeleid. Zij worden door de rayonmanagers en projectleiders van Cantorclin vertrouwd gemaakt met de werkmethoden van het bedrijf.

Het volledige aandelenpakket van Schoonmaakbedrijf Eemsmond is overgegaan naar Cantorclin Holding. De heer Ridderbos, voormalig directeur van Eemsmond, heeft al zijn taken overgedragen aan het nieuwe management.

Voor meer informatie kan men kijken op www.cantorclin.nl of mailen naar info@cantorclin.nl.