Afbeelding

Pinksterfeesten Delfzijl dit keer met Klein Ibiza Eemsdelta

Algemeen

DELFZIJL - De Pinksterfeesten in Delfzijl kennen dit jaar een nieuwe programmaonderdeel: Klein Ibiza Eemsdelta. 

Op 28 en 29 mei wordt de boulevard twee dagen langs omgetoverd tot ‘Het Ibiza van het Noorden’. Klein Ibiza Eemsdelta wordt een kleurrijk evenement voor de hele familie met een Ibiza-markt, live muziek, foodtrucks, kunst, workshops en andere activiteiten. 

Initiatiefnemers zijn Amanda de Noord en Ina Zwarts. Zij vonden dat er iets moest gebeuren op de nieuwe boulevard. De gemeente, waaronder gebiedsregisseur Konnie Kamp, was enthousiast over hun plan en kende vanuit de pot voor bewonersinitiatieven een subsidie toe. Ook werden Amanda en Ina gekoppeld aan de Pinksterfeesten Delfzijl. 

Toegevoegd aan het team zijn Siewert van der Zweep, Henk Koetze en John Niks. Deze mix van creatievelingen en ervaren organisatoren hoopt de gemeente Eemsdelta een prachtig nieuw evenement te kunnen bieden. Het is de bedoeling dat Klein Ibiza Eemsdelta een begrip wordt in de gemeente. 

Wie zich wil aanmelden als vrijwilliger of standhouder, vindt meer informatie op www.kleinibizaeemsdelta.nl of de Facebookpagina van Klein Ibiza Eemsdelta.