Afbeelding

Gemeente Oldambt nu ook bereikbaar via WhatsApp

Algemeen

OLDAMBT - Inwoners van de gemeente Oldambt kunnen sinds kort ook gebruik maken van WhatsApp om contact te leggen met de gemeente. Met korte vragen kunnen ze snel iets navragen en handige informatie krijgen.

Oldambtsters kunnen appen met de gemeente via het nummer 06 81 02 01 96. De gemeente reageert tijdens haar openingstijden zo snel mogelijk. Dus van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 15.00 uur. Het nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp-berichten.

,,Wij willen onze dienstverlening optimaliseren. Daar werken we constant aan’’, zegt wethouder dienstverlening en digitalisering Erich Wünker. ,,En daar hoort uitbreiding van onze digitale contactkanalen ook bij. Het is, denken wij, een mooie, snelle aanvulling naast telefonie en onze andere kanalen zoals e-mail of Facebook.’’

Inwoners kunnen het WhatsApp-nummer bereiken tot oktober. Wünker: ,,We proberen in die periode uit of het ook van toegevoegde waarde is. Dit wordt ook via een klanttevredenheidsonderzoek aan het einde van de zomer getest.’’ In september beslist de gemeente of WhatsApp blijft.