Woltersum zet druk op het doel van Groen Geel.

Woltersum gaat onderuit

WOLTERSUM - Woltersum, de nummer tien op de ranglijst in 5C, heeft zondag op eigen veld met 0-3 verloren van Groen Geel, de nummer zes.

Woltersum-trainer René de Vries kampt al langer met het gemis van enkele dragende spelers die flink geblesseerd zijn en dat was zondag ook weer merkbaar. ,,Ik had geen spelers die het verschil kunnen maken en voor een doelpunt kunnen zorgen”, meldde hij na afloop.

Het was een gezapige wedstrijd waarin de bezoekers vooral in het tweede bedrijf goed met de hen geboden kansen om gingen. Voor de thee duurde het tot minuut veertig voordat ze met een frommelgoal op 0-1 kwamen. Rond het uur werd het vanuit een voorzet 0-2 en met nog ruim vijf minuten te gaan viel ook nog de 0-3 daarmee was het gedaan.