Afbeelding

Nederlaag Meedhuizen

Sport

MUSSELKANAAL - Meedhuizen heeft zaterdag in Musselkanaal verloren van het sterke SETA. Het doelpuntrijke duel eindigde in 6-4. 

Meedhuizen-trainer Elle Smit had zijn mannen op het hart gedrukt er verdedigend bovenop te zitten, maar dat begon iets te enthousiast met een aantal overtredingen. Dat leverde SETA drie vrije trappen op rij op en twee daarvan werden een doelpunt. In eerste aanleg werden ze door doelman Mickeal Bos gestopt, maar de verdedigers reageerden minder alert op de rebound dan de aanvallers van SETA.

Kevin Reiffers zorgde voor de aansluitingstreffer en er waren voor de bezoekers kansen op meer. Na de 3-1 was het Jelmar Christiaans die Meedhuizen op 3-2 bracht, maar bij rust stond de 4-2 op het scorebord. Nadat SETA routinier Jeroen Buurke had ingebracht, werd het al snel 5-2, maar Kevin Reifers mocht vervolgens vanaf de elfmeterstip zijn tweede treffer scoren. Nadat de gastheren counterend voor de zesde keer raak hadden geschoten, was het de Meedhuizer Melvin Sjabani die de einduitslag op 6-4 bepaalde. 

Op basis van de eerste helft had er voor Meedhuizen iets meer in gezeten.