Het oude bestuur van de Business Club Delfzijl werd in het zonnetje gezet.
Het oude bestuur van de Business Club Delfzijl werd in het zonnetje gezet.

Ondernemersbijeenkomst met burgemeester Ben Visser groot succes

Algemeen

DELFZIJL - De ondernemersbijeenkomst met burgemeester Ben Visser in Delfzijl is donderdag een groot succes geworden. Er waren zo’n 90 ondernemers uit de regio Eemsdelta aanwezig in brasserie Ziel in Delfzijl. 

De bijeenkomst werd georganiseerd door de Ondernemersvereniging Eemsdelta, de opvolger van de Business Club Delfzijl (BCD). Voordat ruim baan gegeven werd aan Ben Visser, vond de ledenvergadering van de BCD plaats. Daarin werd besloten een nieuwe koers te gaan varen met een nieuwe naam en een verjonging van het bestuur. Samen gaan de schouders er onder op weg naar een goede toekomst voor heel ondernemend Eemsdelta. 

De ontmoeting met Ben Visser stond vooral in het teken van een wederzijdse kennismaking. Onder leiding van presentator Jetta Post werd aandacht geschonken aan onder andere de persoon Ben Visser en zijn familie, de gemeente Eemsdelta en de kansen die er liggen voor ondernemers. Vooral over dit laatste werd uitgebreid gepraat.

De nieuwe Ondernemersvereniging Eemsdelta zal ook in 2023 een aantal bijeenkomsten organiseren voor alle ondernemers uit de regio. Het nieuwe bestuur liet bij monde van de nieuwe voorzitter Richard Alkema weten hier heel veel zin in te hebben en vanaf 1 januari vol aan de slag te gaan. Naast het nieuwe bestuur is een aantal ambassadeurs aangesteld, die de vereniging gaan ondersteunen bij de werkzaamheden. 

Van het oude BCD-bestuur werd afscheid genomen. De leden werden daarbij uitgebreid in het zonnetje gezet door Richard Alkema.