Rik Moesker probeert een tegenstander van de bal te zetten. Links Jelmer de Weerd.

Zege voor Siddeburen: 3-0

Sport

SIDDEBUREN - Siddeburen heeft zondag op eigen veld met 3-0 gewonnen van PJC. Julian Pot was er niet bij vanwege een sleutelbeenbreuk.

De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong doordat linker verdediger Jelmer de Weed vanaf zestien meter schitterend in de bovenhoek schoot. Ondanks een aantal kansen aan beide kanten bleef het tot de rust bij 1-0.

Ook na de doelwisseling bleven treffers lang uit, ondanks kansen voor Gialt Faber en Ramon Moesker. Met nog tien minuten te gaan scoorde Ramon Moesker de bevrijdende 2-0 en het was Gialt Faber die uit een hoekschop rechtstreeks de 3-0 in de boeken bracht.

Omdat MOVV tegen ZNC twee punten liet liggen klom Siddeburen naar de tweede plek op de ranglijst van 4C.